NORTHWAVE – RAPTOR GTX

 198,00

De Northwave Raptor GTX mountainbikeschoenen zijn geschikt voor mountainbiken in de winterperiode en het koude voor- en najaar. Dit is te danken aan verschillende kwaliteiten en hoogwaardige eigenschappen.

Het Gore-Tex en de thermische coating voorzien in warmte
Door het gebruik van Gore-Tex en de thermische coating zijn je voeten volledig beschermd, zelfs bij temperaturen van -3°C. De voeten blijven lekker warm gedurende trainingen van meer dan 2 uur, bij koude temperaturen en natte omstandigheden. Bij het aantrekken van deze mtb schoenen merk je gelijk de wat strakke hoge sok op. Dit is even wat lastig in het begin met het aantrekken, maar zorgt er wel voor dat er geen water en kou van bovenaf in je schoen kan komen. Hierdoor is de isolatie optimaal. Zorg er wel voor dat je broek altijd over de schoen valt en dat je deze niet in de sok stopt. Het zou zonde zijn dat er op die manier toch nog water binnenkomt in je waterdichte Northwave Raptor GTX winterschoen.

De Jaws Carbon Reinforced zool is zowel stijf als comfortabel
De zool die gebruikt is door Northwave is de Jaws Carbon Reinforced zool die met carbon geïnjecteerd is. Hierdoor is deze stijf zonder dat je comfort inlevert. Deze gemiddelde stijfheid zorgt ervoor dat je inspanningen effectiever worden omgezet in snelheid. Dankzij de 360 ° reflecterende details ben je met de Northwave Raptor GTX ook extra goed zichtbaar in donkere omstandigheden.

Let op: Deze schoen valt klein uit, geadviseerd wordt om een maatje groter te bestellen.

Quantity
Category: