NORTHWAVE – SCREAM SRS

 119,95

 

De NorthWave Scream SRS is één van de fraaiste mountainbike schoenen in het MTB assortiment. Naast een fraaie kleur heeft deze schoen een gesp en klittenband sluiting. De robuuste stevige zool geeft meer dan voldoende grip als je een stukje moet lopen. Deze schoen is geschikt voor de recreatieve mountainbiker.

De Scream SRS krijgt maarliefst 10 sterren op NorthWave’s stijfheidsindex. Daarmee is dit een bijzonder stijve zool. Grootste voordeel hiervan is dat er weinig energie verloren gaat. Al je energie wordt vanuit je voet overgezet op de pedalen. De neus is extra verstevigd om je tenen te beschermen.

De gesp is nauwkeurig af te stellen. Je kunt tand voor tand de strakheid bepalen. Het klittenband trek je strak aan, zodat de schoen je voet helemaal omsluit. Voordeel van klittenband is dat er vrijwel geen vuil tussen kan komen. Nadeel is dat het niet erg flexibel is.

De schoen heeft vijf ventilatiegaten verwerkt in de zool en in de neus. De ventilatie is aangebracht om vocht en warmte af te voeren tijdens het fietsen.

Let op: Deze schoen valt klein uit, geadviseerd wordt om een maatje groter te bestellen.

  • Zwart / Fluo geel
  • Composiet zool met 10 sterren
  • Ventilatie op neus en zool
  • Versterkte neus
  • Geschikt voor SPD pedalen

 

Quantity
Category: