STANDAARD ANDERS

Onze fietsmerken Cannondale, Scott, BMC en Titici leveren stuk voor stuk racefietsen en mountainbikes af die qua materiaal, techniek en innovatie standaard al tot de top behoren.

De hedendaagse recreatieve fiet(st)er weet in de meeste gevallen zelf erg goed wat hij/zij wil en/of belangrijk vindt bij de aanschaf van een nieuwe sportfiets. Ook heeft hij/zij zich vaak vooraf al goed geïnformeerd en aan de hand daarvan zijn/haar keuze voor een bepaald merk en model al grotendeels bepaald.

In de praktijk blijkt echter dat bij een bezoek aan een rijwielzaak en na informatie van de verkoper er dikwijls nog speciale, individuele wensen zijn die afwijken van het standaard model. De potentiële koper wil de zekerheid van een goed topmerk, maar daarnaast wil hij/zij zich vaak zo mogelijk onderscheiden van anderen.

Framed wil u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn om een bepaald model aan uw persoonlijke wensen te customizen en/of te upgraden.

Het is zelfs mogelijk een sportfiets van onze merken vanaf het frame volledig af te monteren geheel conform uw eigen wensen.

 

FRAMED [E]BIKE AND LIFESTYLE STORE / TROMPUTTE 10, 6269 BC  MARGRATEN • INFO@FRMD.NL • T +31 [0]43 311 02 82